C# .Net Programmeur – Almere (8226)

Organisatie

Deze financiëel zeer gezonde prive onderneming is twintig jaar geleden opgericht en heeft zijn stempel gedrukt op de foodindustrie. Of misschien beter gezegd: de barcode. Want dat is één van de zaken waar zij zich mee bezig houden: dagelijks worden er in Nederland, Belgë en Duitsland miljoenen versproducten voorzien van labels met herkomstinormatie, enz. Zij bouwen integrale systemen die ervoor zorgen dat leveranciers dagelijks hun producten in de supermarkten kunnen leggen.


Functie

Sta je met beide benen op de grond, hou je van aanpakken en heb je affiniteit met IT processen, dan is de basis aanwezig om verder te kijken!


Bij dit bedrijf zijn een team van enthousiaste programmeurs dagelijks bezig met de bouw aan diverse ERP software oplossingen. De werkzaamheden zijn verdeeld in ontwikkeling en beheer. De software is geschreven in VB6 en C#.Net. Voor de afdeling beheer zijn wij op zoek naar een ervaren VB6 programmeur.


Hierbij moet je denken aan het uitvoeren van kleine tot middelgrote projecten, het doorvoeren van verbeteringen en het verhelpen van bugs. Je denkt actief mee bij het ontwikkelen van nieuwe of het aanpassen van bestaande klantapplicaties. Je werkt afwisselend zelfstandig of in multidisciplinaire SCRUM teams.

Functie eisen

Om een goede aanvulling te zijn op het huidige team, ben je gewend te opereren op een HBO werk- en denkniveau en heb je meerdere jaren aantoonbare ervaring met ontwikkelen in (C#).net en gekoppelde databases. Tevens komt het goed van pas wanneer je kennis hebt van VB6.

Binnen de functie van .Net programmeur zullen wij een beroep doen op onderstaande gedragscompetenties:

 • Klant gericht
 • Communiceren
 • Analyseren
 • Nauwkeurig
 • Zelfstandig
 • Samenwerken
 • Kwaliteit gericht

Aanbod

 • 32-40 uur p/w
 • Salaris: 3200 – 4000 per maand
 • Bonus
 • Vakantiegeld
 • Pensioen
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Opvallend laag personeelsverloop


Apply