Hoe kunnen wij jou helpen bij het vinden van een spannende en nieuwe uitdaging?

Je bent hier voor een reden. Wellicht wordt je huidige contract niet verlengd of misschien heb je wel het gevoel dat, na een aantal jaren bij je huidige werkgever, het tijd is voor een verandering? Maar je weet gewoon nog niet helemaal precies wat je zoekt? Wat je specifieke redenen ook mogen zijn: Naast het luisterend oor dat we je aan kunnen bieden staan wij je graag bij in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging! 

 

Onze Persoonlijke Aanpak

In 2000 zijn wij begonnen met als doel de best mogelijke recruitment service te bieden aan onze kandidaten en tegelijkertijd ook een echte partner te zijn voor onze cliënten. Door de jaren heen hebben wij verschillende kandidaten meerdere keren bijgestaan. Een aantal van hen hebben wij persoonlijk leren kennen en in sommige gevallen zijn hier zelfs hechte vriendschappen uit ontstaan.

 

High End IT Recruitment met Kandidaten van hoge kwaliteit

Alleen door te begrijpen wat je motiveert, wat je persoonlijke doelen zijn, van welke technologie je enthousiast wordt (en van welke niet!) zijn wij in staat om jouw profiel te matchen met de juiste functie en werkomgeving bij onze cliënten. Ja, ons werk zit erop zodra jij start bij je nieuwe werkgever, maar wij streven altijd naar een langdurig dienstverband bij dezelfde werkgever (jij hopelijk ook). Sommige van onze kandidaten zijn namelijk al meer dan tien jaar succesvol in dienst bij dezelfde cliënt.

 

Onze Strategie

Wij zijn Tech Recruiters. Wij luisteren goed naar je en begrijpen je technische vaardigheden (of die je nog wilt ontwikkelen). Maar vraag ons niet om te programmeren of te luisteren waarom een bepaald framework een betere keuze is dan een andere optie; wat de beperkingen zijn van een specifiek OS……..maar we kunnen jou wel vertellen wat je kunt verwachten met betrekking tot de werkomgeving, je kansen op een vast contract, waarom een bepaalde positie beschikbaar is en wat de toekomst zal gaan brengen. In het kort, wij bieden jou de juiste ondersteuning en informatie om jou in staat te stellen best mogelijke keuze te  maken.

 

Nederlandse Nationaliteit. EU Nationaliteit of van buiten de EU?

Door de jaren heen hebben wij meer dan 40 verschillende nationaliteiten succesvol bemiddeld. Wij streven er altijd naar, waar onze cliënt het toestaat, om de beste mogelijke kandidaat te vinden en te selecteren voor de open positie. Jouw nationaliteit maakt ons niet uit, maar uiteraard moet onze cliënt wel geregistreerd staan bij het IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst) om dit

 

Verhuizen? Advies over de 30% belastingregeling?

Van deze 40 nationaliteiten woonde een groot gedeelte buiten Nederland toen zij voor het eerst reageerden. Wij hebben een schat aan kennis opgedaan en weten precies hoe jij en je familie zich zo als snel mogelijk thuis zal gaan voelen; wat je kunt verwachten als je hier aankomt; de geschatte kosten voor een woning; bruto/netto salaris berekeningen inclusief en niet gelimiteerd tot- hoe de 30% belasting regeling werkt. 

 

Summum.nu Certificering

In 2010 hebben wij ons succesvol geaccrediteerd en (in 2011) gecertificeerd bij Summum.nu. In essentie is dit een verzameling van hoge kwaliteit Recruitment bureaus uit verschillende sectoren in Nederland. Door onze relatie met Summum.nu kunnen wij in onze sector up-to-date ontwikkelingen en de beste methodes bijhouden.

 

Interesse om meer te weten?

Wij staan er altijd voor open om met jou van gedachten te wisselen! Als je interesse hebt om meer te weten aarzel dan niet en neem contact op met Arnold, Arnout, Tjeerd of Mel op +31(0)20 673 0837.