Logical People is niet groot, maar u weet het: "size doesn't matter". Wij creëren een effectieve samenwerking door effectieve communicatie. Wij kennen elkaars klanten, wij weten van elkaar wat er speelt. Brainstormen doen wij bij voorkeur in O'reilly's Irish Pub, het uitvoeren van ideeën doen wij op kantoor. Wij staan klaar om in uw behoeften te voorzien.

Het team

Tjeerd de Graaf

Director / Senior Resource Manager

Tjeerd werkt voor Logical People sinds juli 2000. Hij is aangenomen om ondersteuning te geven aan het sales proces en de Account Managers. Hij is vaak het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Naast zijn sterk ondersteunende rol heeft hij in afwezigheid van de Account Managers ook direct contact met klanten. Zijn nuchtere persoonlijkheid en jarenlange ervaring hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van Logical People.

Arnout Koning

Director / Senior Recruitment Manager

Arnout werkt voor Logical People sinds  januari 2002 . Zijn recruitment ervaring begon in juni 1999 als Account Manager. Zijn doel is dan ook om het klantenbestand van Logical People verder uit te breiden. Zijn instelling om mensen met respect en eerlijkheid te behandelen heeft zijn netwerk van klanten en kandidaten al sterk doen groeien. Aan Arnout worden vaak belangrijke opdrachten toevertrouwd en hij weet veelal de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer.

Mel Schuurman

Senior Resource Manager

Mel werkt sinds juli 2016 voor Logical People en hij heeft een vliegende start gemaakt. Hij is nieuw in recruitment, maar komt uit een familie van recruiters. Voorheen was hij werkzaam in de Online Marketing en Communicatie. Mel geeft brede ondersteuning en heeft veel contact met zowel kandidaten als klanten. Zijn manier van communiceren is eerlijk en open. Daarnaast beschikt hij over een groot inlevingsvermogen en legt hierdoor gemakkelijk contact.   

You?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Recruitment Manager met HBO werkniveau en een foutloze beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar ervaring in ICT Werving & Selectie, al willen wij ook graag kennis met jou maken als je een aantal jaren ervaring hebt in een andere branche. Affiniteit met ICT is daarentegen wel van belang.

Bij Logical People mag je, behalve een prima salaris, een indrukwekkende bonusregeling verwachten met realistische targets, een goed pensioen, alle vrijheid en thuiswerkmogelijkheden. Zelf geven wij echter de voorkeur aan de gezelligheid op kantoor.

Je houdt ervan om onder de mensen te komen, kunt (proberen) mee te praten over voetbal of andere team sporten, en een gedegen kennis van 80s en 90s hits zal bijdragen aan een match in het team!